查看: 3335|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] OH YA..過左

感覺好正..可能其他人覺得冇咩野但係我覺得好正...ZZZ
回復

天罡破雷真係幾正,血加得多,仲加11真係好  (小弟個把得加9)
回復 支持 反對

呢把梗係正  呢把應該頂啦 尾151 我最頂好似見過152而已
火鳳頂既炒到廿幾億 仲要全新
不過衝爆擊............................
有用嗎[[bao_27]]

回復 支持 反對

因為我諗...得強1 衝武力最多都係+8咁不如衝爆擊-.-我試過普攻連續爆人5-8次..一擊爆上3000-3500左右(要睇咩人-.-)

回復 支持 反對

原帖由 simpleton 於 22-12-2008 23:00 發表
因為我諗...得強1 衝武力最多都係+8咁不如衝爆擊-.-我試過普攻連續爆人5-8次..一擊爆上3000-3500左右(要睇咩人-.-)

下- -?乜衝爆會連必殺都爆埋嫁咩

但如果衝武力
除非真係超黑仔
唔係都至少有4武啦
有1攻wo= =
不過你咁諗都岩既
係我都唔知點衝
強1的話
我要收  收強1 不如收強0= =差都唔會好遠
回復 支持 反對

實不相瞞..我買返黎重注...諗住用緊先...遲d轉煉獄魔刀...但係又比我衝過左 魔刀尾都係154左右 ,而家過左就用住先
爆擊應該計埋必殺掛..因為我有時好似都睇到有爆到

回復 支持 反對

原帖由 simpleton 於 23-12-2008 20:32 發表
實不相瞞..我買返黎重注...諗住用緊先...遲d轉煉獄魔刀...但係又比我衝過左 魔刀尾都係154左右 ,而家過左就用住先
爆擊應該計埋必殺掛..因為我有時好似都睇到有爆到

會唔會係你吞左必殺爆擊= =
我尋日用長兵超誇張
吞左夏候元讓(惇既小武魂  武魂技紅連斬月)

必殺爆擊放人 7000= = 傻眼
不過你應該唔洗換住啦  除非+11 連統軍都打唔死
咁就要換= =
我建議你呢把可以用好耐
除非你衝到更勁
我本身都係用11煉獄同11兇妖斧  

點知衝皇龍過左12  手痕再過13先換  

PS:  講真皇龍得個樣同高攻   無血始終好快死   特別係對8000血以上補1500既統豪   係超難殺

我諗你呢把係免ser百討應該唔難啦= =我之前拎11煉獄定兇妖斧都可以 殺120= =

回復 支持 反對

我地免費ser強既統豪統軍太多....雖然唔夠收費多...佢地真係難殺..其他個d都ok..我而家仲未扲呢把+11去打國戰....岩岩先去玩完黎..國戰都冇打到-.-
回復 支持 反對

原帖由 simpleton 於 25-12-2008 00:50 發表
我地免費ser強既統豪統軍太多....雖然唔夠收費多...佢地真係難殺..其他個d都ok..我而家仲未扲呢把+11去打國戰....岩岩先去玩完黎..國戰都冇打到-.-

統軍           唔難殺= =始終軍師少血過豪

統豪   好好好好難殺  再加如果佢d裝衝火碎  2樣都有60%上更難
回復 支持 反對

要睇下係咩軍姐..,而家我呢個ser d軍...血5000-6000補又1200-1400 仲要帶住的4腳兵又要吞埋全陣..呢d真係難殺..豪都1樣..
回復 支持 反對