打印 上一主題 下一主題
收起左側

[頗長]未 來 人 John Titor(約翰·提托) 大 預 言 ..

又話佢2036= =點解2053年的事都知
回復 支持 反對

John Titor 自 稱 是 2036 年 的 美 國 軍 人 。
15.2036年新西蘭、歐洲、中國的醫學家發明一顆『強勁藥丸』,病人只要吃下,
身體的大病,例如:癌症等等,都會立即消除
16.2038年人類炸毀月球,並自己造出一顆新的衛星
17.2042年澳洲會沈下大海中,從此世界上就沒有澳洲這塊陸地
18.2049年全球出現已滅絕的『天花』,幸好醫學昌明,並無死傷人數
19.2052年意大利科學家研究人類可穿越過去與未來,但不會影響現況
20.2053年由機械人統治世界?
點解佢知之後d野
回復 支持 反對

會唔會有未來戰士玩?_?
回復 支持 反對

第9果個真就好lu~甘樣唔駛死讀死背英文= =
回復 支持 反對

有可能- -
中國打台灣,美國可能會向中國宣戰
美國會打既地方,一定係上海或者香港- -
因為係金融中心,打上海/香港等於整陷中國既經濟體系

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
守衛~朗 + 5 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

我想講
1:眾人都知既''奧巴馬''上左台.首位黑人美國總統 點解佢會唔提?
2:慨然佢話自己係軍人,點解唔講明係前線,定係調查組別?
以上兩個最易明既理由....都可以睇得出佢預言準確性唔高..

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
守衛~朗 + 8 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

4. 2009年台灣與中國爆發戰爭,最後中國勝利,而台灣即時被列入中國版圖永遠屬於中國 (台,中關系曾多次陷入緊長局面)
↑照依家黎睇,無咩可能= =
回復 支持 反對

人造太陽方面..
好似有新聞指差唔多做完....
回復 支持 反對

一切還看4月1號.....
大浦洞二型『衛星』發射之日
回復 支持 反對

佢話係用小黑泂做時光機...
呢個令我想問d野..
姐係中一左右呢.話咩馬咩咩半球之類果d啦
話抽真空之後好難將呢兩個半球分開.
每邊要用唔知幾多隻馬先開到啦.
咁我想知如果係大型既馬咩咩半球果d.
一分開果陣會唔會產生d咩效果呢..?強大既吸力之類

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
守衛~朗 + 10 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對