查看: 3121|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一個鬼server加一個鬼版面,橘子會否覺可恥

乞兒咁既打雪人活動,唔好講6版的日常活動已經正過你.就連台版既九宮格都比唔上!

6版可以用靈氣換到追風小王馬,60級又可以用靈氣免費換到一套7件全身紫裝(含武器) 把紫武相等於60級既自制藍武

代理得唔好搞到連個版面都冷清清

早個月仲見到有人$3500話收粒狂....................................................

$3500係6版點止一粒狂咁簡單,可以買多好多野啦

有人會話玩6版有延遲,我用hkbn係新電訊一區一的問題都無
回復

陸版又有新資料片
港服? 可能等到2012先有
http://sg.wanmei.com/news/gamepost/20101208/74988.shtml
回復 支持 反對

回復 2# XYZZY

:lol6版自己由壁合上去都係$2500左右就一粒狂啦......$3500......
回復 支持 反對

我想講港服開放d咩系統
係由完美決定,唔係橘子既gm話事
回復 支持 反對

我想講港服開放d咩系統
係由完美決定,唔係橘子既gm話事
puikuen 發表於 10-12-2010 23:12

:lol衣到無人話過gm係可以話到事既 所謂gm都係打份工得閒搞下的活動咁(活動好唔好玩就另計)

就好似fes個肥婆gm咁雖然佢搞的活動10個人11個都話唔好,但都叩做肯搞下

至於你講到完美話晒事開唔開放,你唔好黎呢套啦.....你估玩得赤壁港版既都係小學生咩

唔開放會唔會係技術上問題,所謂技術上係指點樣修改為"香港特別版"左cut右cut但凡係益到玩家既都cut左你先

你知6版的更新係幾快,我一陣改完你6版又更新咁我咪搵黎做?

所以我既結論係完美唔係話事,係話俾的代理知有乜更新你睇住黎搞啦

最後,要做打手唔該搵多的料先
回復 支持 反對

回復 支持 反對

想火速升级?想得到秘文·斗吗?虎卫传奇公测后在线即可获得你想要的哦!在12月20日到1月16日之间5级以上玩家每在线1小时就能获得一个虎卫宝匣奖励,可自动触发任务并获得虎卫积分、圣诞彩蛋、灵气以及大量的经验。使用虎卫积分可以在长安【雪卉】的虎卫商店兑换到多种奖励,包括秘文·斗、秘文·兵、秘文·冥、坐骑,以及大量的汉铢、各地声望、勋值、名望等。
回復 支持 反對

柏仙奴
香港可以玩到大陸服@@"?
要點整...教教我..我想轉玩大陸ser好耐了.....
香港得果小小人...大陸一團都多過哂
回復 支持 反對

回復 支持 反對

收皮啦,我已經想講粗口,3500買狂可以話係一手交錢一手交貨,人地無呃過你,定還是粒狂穿洞??呢個唔係重點
重點係你覺得3500唔值你係可以唔買,你覺得大陸ser好玩亦無人叫你玩hk ser 請收皮plz.無啦啦可恥,你真係有病
回復 支持 反對