打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 入門派搵左幾日都唔知點入,叫人點玩啊

我見官方公告話係車夫果到入門派,但只見到丐幫同君子堂既接引人,其他派呢?走吓走吓見到地圖上有峨嵋,唐門等,我想入唐門,但去到唐門果到又唔知點入派,有冇高人指點我?去1個地方又要成幾分鐘,有冇咁多時間玩啊?
回復

朋友,冇野係可以一步登天架
你做好曬一開始果D引導任務先啦
之後佢就會叫你去搵車夫架喇

有時D野係要靠你自己去慢慢探索,咁隻game先至會好玩
如果一味只係想一日成仙,幾日就想練成絕世神功,
咁你會冇左好多樂趣
下下小小事都一味問人,我只想同你講,
當你自己去發掘到隻game點玩,係比人地話你知之後你跟住做既滿足感大好多

想講既野仲有好多,一時三刻講唔完,總之好多野都係要你自己去嘗試,失敗,跌碰,到最後你會慶幸當初你有踏出第一步去自己嘗試,你發覺你會比一D只係靠攻略,教學,機械式咁跟足人地講既照做既人幸福得多

信我
回復 支持 反對

回復 2# nOthInG_冬o

引導任務都唔知點做:curse:
回復 支持 反對

搵到手足無措:L
回復 支持 反對

引導好快咋喎,同埋佢比你了解返你揀既門派既特性:)
回復 支持 反對

你去番你出生地果個城度, 見任就做啦, 再唔係開任務欄出黎禁NPC自動尋路, 做做下就會叫你入門派, 去到車夫度會問你入咩門派, 跟住直接去門派度搵接引
回復 支持 反對

你去番你出生地果個城度, 見任就做啦, 再唔係開任務欄出黎禁NPC自動尋路, 做做下就會叫你入門派, 去到車夫度會問你入咩門派, 跟住直接去門派度搵接引
回復 支持 反對

回復 支持 反對