收起左側

[Jubeat] [已完][全曲可傳導] jubeat saucer 11月收錄曲

關閉 [複製鏈接]

提大家 聽日有新曲
雖然我諗大部份人都要等到星期五六日先得閒...嗯...
(點解K社唔揀逢星期五出新曲)

至於係出邊一首歌先...我冇資料
不過我諗應該係SEED架啦
回復 支持 反對

提大家 聽日有新曲
雖然我諗大部份人都要等到星期五六日先得閒...嗯...
(點解K社唔揀逢星期五出新曲)

...
Torchic╳小火雞 發表於 4-11-2012 19:21

按圖左順起呢,很正常吧

我應該聽日會玩一玩新歌,始終得閒呢

反正我最多只會玩9TUNE
回復 支持 反對

按圖左順起呢,很正常吧

我應該聽日會玩一玩新歌,始終得閒呢

反正我最多只會玩9TUNE ...
六神綱 發表於 2012/11/4 19:49

我聽日大致上都得閒掛
不過肯定唔會出荃金咁遠就是了 所以你應該搵我唔到
回復 支持 反對

我聽日大致上都得閒掛
不過肯定唔會出荃金咁遠就是了 所以你應該搵我唔到 ...
Torchic╳小火雞 發表於 4-11-2012 19:51

其實我聽日出沒的地點唔係荃金,而係VZ,因為同番學的地方近

兩間都係信譽良好的機鋪,兼有齊大量GAME

本身又係無煙場,幾可會見到有人食煙呢(除左機鋪後面的洗手間,尤指荃金

再加上目前又有SAUCER又有8部的就只有呢兩間....(茶
回復 支持 反對

10號先打…13號煲機
煲10lv yeah
回復 支持 反對

其實我聽日出沒的地點唔係荃金,而係VZ,因為同番學的地方近

兩間都係信譽良好的機鋪,兼有齊大量GAME

本身又係無煙場,幾可會見到有人食煙呢(除左機鋪後面的洗手間,尤指荃金

再加上目前又有SAUCER又有8部的就只有呢兩間....(茶
六神綱 發表於 2012/11/4 20:27

我呢個人好神奇
周圍越多人 戰鬥力就會越低
(唔只嘈 再加上有一種唔知邊度黎既壓力

所以我習慣唔會揀多人既時候去VZ或者荃金
回復 支持 反對

回復 46# Torchic╳小火雞

同我一樣....單拖...4圍冇人...首首推幾萬...

BTW照估計SEED無誤...
回復 支持 反對

回復  Torchic╳小火雞

同我一樣....單拖...4圍冇人...首首推幾萬...

BTW照估計SEED無誤... ...
kirinx 發表於 2012/11/4 22:26

總之唔想聽日又見到一大堆人話「SEED呢_你?」

到底SEED會唔會成為DJ YOSHITAKA第一首係jubeat裡面EXT lv9既曲子呢?
回復 支持 反對

理論上我聽日下午去打新歌

人都唔會多得去邊,照你地個套我初見應該都唔難拎S呢

============================

祝除Evans、FLOWER、AIR RAID、愛無雙以外LV10全S
(σ回ω・)σ←↖↑↗→↘↓↙←↖↑↗
回復 支持 反對

我記得我係knit尾 Evans上S
copious尾 AIRIP上S

所以我諗你今代代尾都應該上晒S架啦
回復 支持 反對