收起左側

[其他] [最後一次亂行] 太古→銅鑼灣→上環 (附機鋪情報)

Gamemax有去2次:) 但刀好奈之前

正想去一次NWP 未去留下腳印xd

補充一下新界區情報:)
以下係我去得最多:)

大埔igame:)
2部jb saucer $6 左機入銀會順啲 右機要入慢少少 耳機位有但五work 我會叫師傅跟進:)
(先前話2日會整好)
1套gfdm v8 結他$4,鼓$5 未斷online
Pop'n music 20 1部 $6
有部PES 放係後面,但好少人玩 $2
iidx 5制超舊ver刀有xd

我會有空再放圖55

大圍 海福
五洗先拍卡就可以入銀
左機正常,右機個mon會太光 音量大,因為係角落位
企係門口刀聽到打咩歌
回復 支持 反對

感謝補充

不說起來i-Game那部GFDM
之前去的時候還寫著「大減價」之類的東西(不過明明就沒有減價
現在還有沒有這樣子呃人來著
回復 支持 反對

沙田 海福是否應該改做大圍 海福?
荃灣 金星
魔法magic $3
中環 創聲...話說我以前去返part time都成日去偷懶,對上去都喺copious時代.
沙龍rb仲未 close ser...
回復 支持 反對

沙田 海福是否應該改做大圍 海福?
荃灣 金星
魔法magic $3
中環 創聲...話說我以前去返part time都成日去偷 ...
Killer乂天剎 發表於 2013/2/1 11:21

你岩 你岩

不過沙龍部rb
假如仲未升上colette既話 照道理應該已經斷左ser
呢度都已經講左
回復 支持 反對

星期6去左元朗game station遊蕩
(係千色廣場地庫B16鋪位既 入到商場要落一層電梯先見到)
話說今次係第一次去haha
玩PDA既同時都搜集左少少音G情報
間鋪頭似乎都幾大下 不過我都冇成間行混哂
(PS 呢度可以用嘟嘟卡)

果度有2部PDA並排 承惠$5一鋪 還真是挺貴的...
唔怪之得我去到既時候完全冇人玩 (唔知又同時間有冇關係啦下)
另外PDA隔離有部$2 jubeat
太鼓我見到有一部$2
洗衣機maimia有2部 價錢冇留意到
其實好似仲有其他音G架 我臨走既時候見到jubeat隔離有人打緊鼓
但唔記得係唔係太鼓黎

圖在此 不過唔係影得好多...而且朦朦地orz
鋪面

太鼓

洗衣機
回復 支持 反對

另外PDA隔離有部$2 jubeat
小雪冰 發表於 2013/2/5 19:04

記憶中果部應該係山寨jubeat黎
不過你認唔出唔緊要 我預左你唔會認得出

最近好得閒
睇黎又可以搵日行下香港西北(順便搵你?
回復 支持 反對

回復 17# Torchic╳小火雞
haha我都冇諗過有山寨版呢樣野
因為我都冇玩過jubeat

wa 沙田入黎西北都有點兒遠呢 (好似係)
你睇下你幾時行啦
如果我就到時間既都可以啊haha
回復 支持 反對

山寨jubeat有甩蔥歌玩
你得閒可以試下

嘛 我當然唔打算沙田「行」入西北
不過搭個車其實可以好快到
至於幾時去...我諗呢個星期五?
回復 支持 反對

等我補充下元朗GAME STATION資料啦....不過我係2個月之前去
MAIMAI 1 SET $5有BONUS TRACK, 魔法MAGIC我去果時係$3得2首, SAUCER 2部 $6
回復 支持 反對

感謝補充

順道問一問
其實宜家元朗金禾(又名X基地?X-LAND?總之係大棠道站附近果間啦)
其實執左未
未執既話 裡面d音game搬走晒未?

另外元朗全威
裡面宜家又係咪一部音G都冇
回復 支持 反對