查看: 22500|回復: 98
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南服大混戰

近日南服大兜亂
由原本天龍王者同惡魔小隊同盟
變到天龍王者大戰惡魔小隊
1月14日惡魔小隊聯同星雨軒大戰天龍王者
先後打左3波戰事
先係鏡湖大戰再係蒼山連戰兩場
天龍王者節節敗退 連輸3場
其後不斷有0聲架戰鬥
但無任何集人大戰跡像
時至1月21日
天龍王者聯同老對手愛●弒殺 於鏡湖大戰E~LESS(惡魔小隊,星雨軒新同盟)
E~LESS 於11點在鏡湖集人 大約60人
而天龍王者+愛●弒殺 大約35人
E~LESS 佔盡人數 地形 守傳點優勢
但天龍王者+愛●弒殺 AC比較強
雙方勢均力敵
11點40~45分 天龍王者+愛●弒殺 強攻 E~LESS
雙方死傷無數
最後歷時大約1小時 由天龍王者+愛●弒殺獲得勝利
此後天龍王者同E~LESS 武鬥後 轉位文鬥
於喇叭頻互數至凌晨2點

之後戰事如何 雙方有任何變動 會於些帖內更新
回復

人數差唔多當然係惡小同星雨會輸,始終星雨軒好多都係豆腐。愛殺就幫天龍王者打得好落力,威就比天龍王威,果然好女婿。輸可能係好事,或者更多人會加入戰團,到時更加熱鬧。
回復 支持 反對

人數差唔多當然係惡小同星雨會輸,始終星雨軒好多都係豆腐。愛殺就幫天龍王者打得好落力,威就比天龍王威, ...
逆天、墨冰 發表於 22-1-2016 09:21

人數相差20人以上
天龍王者+愛●弒殺創造一個奇蹟
天龍八部E隻遊戲 打群交就係要講人數
多3隊人既控技 可以話影響大局
好明顯E~LESS既指揮同合作性 好有問題
回復 支持 反對

P.S. 尋日既大戰 天龍王者主力 墨冰 沒有出戰
回復 支持 反對

兩隻愛殺67石丐幫走過黎橫掃, D豆腐AC死哂啦奇蹟
回復 支持 反對

打手開名正身係咩啦

叫住記者但立場1D都唔中立
回復 支持 反對

回復 5# adjestman

同意!豆腐多冇用,贏左唔洗高興,輸左唔好氣餒,最緊要打得開心。本人覺得愛殺較強,但彩就比左天龍王
天龍王 班贆人自我感覺良好,佩服  
回復 支持 反對

唔了解戰況既人就係咁樣
2隻67石丐幫 可以殺幾多人?
橫掃最多只有6個目標
P.S. 6石丐幫 E~LESS都有2隻(小王子,碳仔)
反觀E~LESS 4隻6石/6 7石天山威力更強(榮,再生,凌洛,呀零)
另外E~LESS 開左最小5隻武當 瘋抗7星(呀傲,獨掌全權,三哥,呀曦,曉武)
就算無強化都控3秒
只要心法足夠 仲有如封
話我係寫手 你地成班先至係寫手
一直唔肯理性 討論
唔通E~LESS既人咁快接受唔到失敗?
回復 支持 反對

回復 8# 南服記者

你是否講緊天龍王接受唔到失敗 ,唔係唔洗搵對家幫,一向以為自己最強既幫,又係接受唔到輸呢個字
回復 支持 反對

快樂不知時日過     打機幾咁叻都好,熄左電腦丫水識你麼。
SOMETIMES 我覺得5好咁認真...好似打機打上腦咁
回復 支持 反對