打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有無人仲有玩國服獨步江湖區?

搞左幾日 如果有興趣既搵代購既朋友你要買一卡兩號 申請左帳號同綁暢遊+ 綁左無人可以盜取你賬號 同埋入一次遊戲 激活先提交張圖比客服就得 因為一卡兩號 回唔到訊息 廢既 都要等半個鐘客服先做野所以你可以搞埋激活先再搞代充 時間就岩岩好之後就可以考慮 288遊戲幣 呢間老字號 可以直接幫代充人民幣有d客服會話吾提供呢個服務 但我好好彩搵第二個客服 個客服話可以直接幫代充人民幣 不過手續費1:1.3 搵客服要講清楚 系要代充落暢易閣 銀包 入面都仲有得充值 暢遊點數 只要直接入數 就得  同埋認真講句 我無收距廣告費 間野開甘耐甘多服務 其實好多人都知 不過搞完記得盡快改返密碼
今日好開心終於有得玩 國服 買左只武當 但可惜好多人都退左或者轉左幫 如果仲有玩既可以加我 因為無咩朋友 好悶  我叫 為你封心 117武當  副本果d 歡迎搵埋我一份 不過玩左一日我既感想系真系要買腳本 吾系長時間 玩手好酸 可能太耐無打機甘耐 唔知唔覺打甘多 希望幫到部分人啦
回復

最好唔好搵E D代充 因為1:1。3 已經係貴。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
7仔冇記錯都係1。25
回復 支持 反對

回復 支持 反對

求教開ac
回復

自己去深圳申請張銀行卡唔得咩
回復 支持 反對