打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]愚人節即興活動<截止報名>

關閉 [複製鏈接]
我有不少的...
仲有好多..講左岩岩先..
閃靈佢一開始無話唔俾講好多既..
依家佢話唔俾..晒晒我d手力..
講笑..
今日有人在E-mail sd左野俾我..
有附件..dwon左..
鬼知有幅圖係..我很愛你哦..
有點可怕
回復 支持 反對

我係nakuz俾人玩唔少啦- -""
單係聊天版呀
就俾人玩佐2次
俾佢呃佐入去吹水呀>o<""
回復 支持 反對

會員名:davaragon

事件名:放飛機
事件:我剩係知今日有個人打電話比我話要番學- -

因為我每個星期6都要番學校番band

咁我咪信佢囉

番到去..一個人都冇..

到到搭車個陣.

message..你個豬仔- -唔係番左學校呀麻...愚人節快樂

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:13 AM ]
回復 支持 反對

會員名:笨彤ku

事件名:以為上錯樓

事件:今日上個同學屋企(我第一次去既)
個同學同我講個地址
咁我就跟住個地址去啦
去到左(個地址岩既)佢呀媽開門(我唔知係佢呀媽)
咁佢話唔係,咁我再打比個同學,佢話個地址岩既
咁我就上多次,都話唔係
搞到我行雲成個屋村既同一個單位
冇一個係,但係當我去番第一次去果個單位打多次電話比同學
我係外面聽到電話響
我我再禁多次鐘,個同學開門,整句愚人節快樂
真係搞到我O哂嘴........Orz

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:15 AM ]
回復 支持 反對

bao_19bao_19不知有沒有人跟我一樣..俾人放機了..
今天有人叫我去公園..等了半小時也沒人..便走了..
回到..msn add了我..愚人快樂..

[ Last edited by 自由之光 on 2006-4-1 at 08:23 PM ]
回復 支持 反對

會員名:琳琳hk

事件名:有人扮表姐

事件:我 有 呀!
  今 日 我 睇 緊 nakuz ,
   msn 冇 啦 啦 有 個 人 話 : 我 係 你 表 姐 .
    我 又 好 信 ,
     because 個 個 msn 係 我 表 姐 用 開 ge msn∼
      佢 講 到 BBQ 果 陣 時 我 feel 開 始 係 我 表 弟∼(表姐ge弟弟姐係我表弟)
       去 BBQ 我 表 弟 冇 去 ge,but 我 表 姐 又 講 左 比 我 表 弟 知.(過日我表弟同佢d fd去左玩so冇去)
       佢 講 到 我 亞 媽 點 點 點 個 陣 時 , 我 都 知 佢 唔 係 我 表 姐 ,because 我 亞 媽 冇 去.
       之 後 我 同 佢 講 : 我 亞 媽 都 冇 去.之 後 佢 講:今 日 係 愚 人 節 呀!同 你 玩 下 姐.

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:16 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by davaragon at 2006-4-1 20:11:
我剩係知今日有個人打電話比我話要番學- -

因為我每個星期6都要番學校番band

咁我咪信佢囉

番到去..一個人都冇..

到到搭車個陣.

message..你個豬仔- -唔係番左學校呀麻...愚人節快樂

哈哈
咁樣都得呀,,,,
你個fd都真係唔話得
呢d先叫知己架嘛^^
回復 支持 反對

會員名:MYSIUBAMBI

事件名:OREO COOKIES?!

事件:係我玩人的`
咁頭先我自已係度食OREO COOKIES`
已經事先將最後一塊`OREO入面D夾心刮左出泥`
劑左D牙膏上去再合返嘛`XDD
根住我問我個FD`食唔食OREO呀?佢就諗都冇諗過就搶泥食`
因為OREO D夾心係白色`牙膏又係白色`
加上我頭先食左兩塊`得最後一塊加料`
佢就冇哂疑心喇`仲成大塊咁放落口貪得意`XP
D牙膏係簿何味`見到佢個樣勁搞笑`之後佢就去漱口喇`
我係咁笑`就笑住同佢講返聲`愚人節快樂喎`點解有愚人節?愚人節就係紀念你呢D蠢人`
同時間佢就拎住枝牙膏係咁枝我囉``所以愚人係有代價`
愚人節快樂`

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:18 AM ]
回復 支持 反對

會員名:Cyrus

事件名:短訊事件

事件:今日溫溫下書啦...無啦啦有條友SD SMS比我
唔知係邊個
但係入面寫住..[你有冇一秒曾經對我有過好感?我一直唔止當你係我普通朋友..]果D
跟住一路睇落去一路諗會係邊個呢?
跟住就睇到...[*愚人節快樂*]勒....

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 09:19 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by LeoLeo仔 at 2006-4-1 20:17:

你好毒呀>o<""(f27)(f27)

愚人節丫嘛`唔好咁啦`XDD
我都俾佢擠牙膏la`補返數了`XDD
回復 支持 反對