打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]愚人節即興活動<截止報名>

關閉 [複製鏈接]
吉澤明步 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

第一個被我玩的人(代號A君):
有一名認識已久的網友..
對話-
我:呀A
佢:??
我:..我想同你講樣野呀..
佢:咩野呀?
我:..我發現我有少少中2你..
佢:點解GE?
我:唔知呀..
佢:你又唔知我份人係點..
我:唔知呀..可能因為今日係愚人節XDXD
====================================
第2個網友:
佢:你可唔可以SD你D相俾我呀(佢見到我MSN個頭像)..
我:其實張相唔係我架..係我孖生細妹架..
佢:咁你SD你同佢D 相黎丫..
我:我唔SD我果D張喇..我冇佢咁靚..
佢:咁你SD佢果張啦..
(之後我SD左2張俾佢..)
佢:好漂亮喔!!
我:我覺得佢好可愛..又未至於好漂亮喔..
  D人話佢靚過我..
佢:你SD埋你果張俾我丫..
我:真係冇佢咁靚..
(之後我SD多一張俾佢)
佢:一樣樣GE
我:係咩..
(數小時後..)
我:其實我冇孖生細妹架XDXDXD愚人節快樂
====================================
第三個(男同學的網友,代號 - 呀C)
首先我同我個男同學扮一對情侶..
與呀C..3人一起在MSN聊天..
然後..我的男同學就扮到好不經意地
爆了我同佢係情侶GE關係出黎..(個男同學係另一視窗和呀C說)
之後我就話唔講得GE..之後就同男同學嘈..
鬧佢..嬲佢..
之後呢..個男同學就扮到唔知點TUM返我好..
就叫呀C教路..俾左九龍殯儀有限公司GE電話俾呀C...
之後佢打到去之後..
聽到..就CUT左線..仲要問返我個男同學..
佢係咪打錯電話..哈哈哈XDXD
=================================
第4個(網友 - 呀D , 曾經聲稱中2我的 <- 容易博取信任)
我同佢講:我琴日俾仔飛..
條仔仲要係係同我咩過之後就為左一個姣婆飛左我..
之後呀D就問我..條仔係唔係同我同校GE..
我呃佢話係..之後問我條仔叫咩名..
我就作左個名俾佢..但係冇講全名..
THEN..我FEEL到呀D好似想打人咁..
因為呀D曾經是小混混來的..
之後..後來我又扮到自已很傷心似的..
之後又叫佢出黎陪我..佢肯架喇..
之後我同佢講..話今日係愚人節..
THEN佢好嬲=-=""佢話佢好擔心我..
=======================================
還有2個人被玩的..實是好玩..
回復 支持 反對

我 有 多 一 個 呀!
  我 岩 岩 開 左 個 post 係 用 來 玩 人 的 .
   睇 下 岩 唔 岩!

今 日 我 好 唔 開 心,
 我 唔 想 去 英 國 呀!
 我 星 期 6 日 都 唔
 可 以 上 nakuz 啦∼
 你 們 係 咪 覺 得 我
 最 後 想 講 愚 人 節
 快 樂 呀 ? 我 想 一
 定 係 啦 ∼ so今 日
 係 愚 人 節 , 不 過
 我 不 是 同 你 們 講
 笑 的.我 一 陣 間 會
 用 ”下” 字 來 比 d 野
 你 睇,你 依 家 係 唔
 係 想 我 係 到 玩 你?
 你 想 係 的 話 你 係
 一 定 係 個......

你 是 不 是 覺 得 我 玩 你?

是!

我 係 玩 你!
 祝 大 家 愚 人 節 快 樂∼
回復 支持 反對

幾好笑的
A:我對你有D意思,我可唔可以同你做機佬呀
B:可以

C:愚人節快樂
回復 支持 反對

今日夜晚打電話叫外賣

我朋友響間野做外賣仔

咁我打去就叫XX(我朋友)聽電話

我朋友聽見我打去落order勁開心(因為第一次)

我叫左個黑淑牛仔骨反,洋聰雞扒雙蛋反,什扒雙腸反,酸辣雲吞河

一個跟凍啡多奶,一個跟豆漿,一個跟熱零水,仲有個凍可力

(我個fd開始懷疑,一個人叫咁多野食?)ps:我平時都係自已一個人

跟住佢問我e家響邊,我話響屋企

佢話唔洗返工?我答係ㄚ

但其實我返緊工,類似冒險樂園果隻,有妤多電子遊戲機既聲....

佢好似聽到,就同我講:你真係屋企?咁嘈既?

我就話,咁你送唔送上黎ㄚ?最多比d tips你

佢就話:15分鐘內送到啦~

跟住我姦笑左一陣,佢知道已經比人玩了

我最後講左句~愚人節快樂XD
回復 支持 反對

會員名反町◎笨貓
事件名:"打邊爐殺出個警察"
事件:
今日我班有個班會活動 就係打邊爐
.........................................(略減千字過程)
打打下 緊係有人喝酒嫁喇
之後對面有班中年人士bo 其中一名同學就聊左佢地bo
結果就兩班人一齊玩....
可能有個同學喝大左 所以醉左 係度亂講 勁爆粗
結果其他人就睇左哂我地喇
之後我地玩得仲勁 @@係度狂喝

之後佢就可能亂拋啤酒灌 拋中左一個係坐係我地旁邊既細路
個細路既啊爸就對住佢講"你小心d啊 (粗口成份)"
其實個細路既啊爸已經唔滿意我地嫁喇
點知可能佢報左警 話有幾個不足18歲既人飲酒
你知嫁喇 不足18歲既人飲酒可以入罪的bao_04
之後3名警察入左黎 氣氛即刻唔同哂@@
警察叫左3名同學問話 問佢地有冇飲酒....有2個認左 1個唔認
.......唉...個氣氛俾佢地警察破壞哂lo.....................

俾人玩的事:因為對面有人飲酒+我地又有人飲酒 =有人不滿 所以想報警
                  如果冇對面班人 就冇咁既事 仲唔係俾人玩????
回復 支持 反對

會員名:龍@友誼之友!
事件名:愚人節比老豆、二胡、cs玩
事件:琴日朝早七點起左身...
   之後出到廳只見到阿媽係度...
   老豆又唔知去左邊...
   咁自己諗住落去麥記食早餐...
   點知一落到去... 就撞到我老豆... 又上番去...
   愚人節... 第一個玩我o既竟然係我老豆...
   咁食完我老豆買番黎o既早餐之後...
   就繼續整中史Project...
   整左一陣... 就換衫... 番中樂...
   二胡條弓都唔知咩事...
   鬆鬼哂... 問人點拉喎...
   咁我就係咁搞...
   搞到落堂... 都係鬆...
   愚人節... 第二個玩我o既竟然係我個二胡...
   番到屋企... 就諗住整番好個CS啦...
   點知整左成幾粒鐘...
   到最後連開都開唔到...
   我重裝一次先得...
   唉... 白白又浪費左幾個鐘...
   愚人節... 第三個玩我o既竟然係我個CS...

[ Last edited by 龍@友誼之友! on 2006-4-2 at 09:34 AM ]
回復 支持 反對

會員名:分手乂勿語
事件名:cs轉為機械
事件:
尋日本身就玩緊cs的(同fd打)
a話叫我地落街,有大單野睇(籃球場等)(什麼3合會機械...聽說)
好奇的我落左去,,佢地都到齊
我問:又話機械= =?
a:傻仔..愚人節呀^^"
我:係囉- -愚人節...咁你果隻馬面人(119,有令eq)(巨商野)我也賣掉了
a:下=口=|||
我:愚人節= =又係你講...玩下你咋

好唔好笑我就唔知喇= =但事後我地都係到笑@@v

[ Last edited by 分手乂勿語 on 2006-4-2 at 12:35 PM ]
回復 支持 反對

例如:會員名:小鄧奶
       事件名:短訊事件
       事件:打打下機,,無啦啦彈個message出黎
原來係我個好朋友send黎話知唔知我好憎你,知唔知你白痴
知唔知你好卑鄙繼續睇點知原來最後有一句講你比人玩左啦
愚人節快樂咁樣= =""
回復 支持 反對

會員名:a然
事件名:以為比人玩電話
事件:琴日有人打電話黎  佢5講野  我以為玩電話
之後就cut左線 之後佢又打黎  又係5講野  個時就忍5住  係到@%#^佢
之後佢話愚人節快樂- -
回復 支持 反對