打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [精]理性分析話人用「9」槍D人的心態

佢一開始係話玩得ONLINE GAME 就唔好要求公平BO條友.
ken1100a 發表於 15-8-2012 08:10

公唔公平就事在人為
但玩家堅持要使用狗槍,佢都冇錯,枝槍係佢用$抽番來的
佢有權選擇用/唔用
回復 支持 反對

最無奈既係我用L85A2殺左個小學雞,緊住佢就話L85A2係9槍-.-
我想問呢把野點9法??
用PT就買到番黎,又唔洗抽既~
回復 支持 反對

回復 89# lam123654

你唔玩唔等於其他人唔會玩
唔好講到自己好似好偉大咁
一定會有人(新手/小學雞)妒忌人地有9槍
回復 支持 反對

回復 89# lam123654

玩團死d人咪又係話你用9槍
回復 支持 反對

你唔玩唔等於其他人唔會玩
唔好講到自己好似好偉大咁
一定會有人(新手/小學雞)妒忌人地有9槍
玩團死d人咪又係話你用9槍

團死根本冇人理你用唔用9槍,因為團死根本係1個鬥9槍既模式,一般場既老手,倉庫9成9有一大堆9槍,我唔係唯一既例子,我唔係扮偉大,係你思想太單純,唔係你有咩槍就用咩槍咁簡單,冇人有異議既話,你想點都得.不過冇人出聲既你都唔會開post啦
回復 支持 反對

比人話屈廢槍==問你死未
回復 支持 反對

FAMAS都叫狗槍?智障?e_e
回復 支持 反對

本人路過,有感而發=3=

-做就話人9槍的人,都是橘子,橘子(Valve)少出一把就少一個人玩9槍(這是因果

-橘子出槍售賣方式
作為一隻CS系列既槍,就算出屈機槍,可以參考AYA的做法,
方法是期限,就算勁槍都有時限(同人哂命時會有分別,也會削底人買期限槍既意欲
(期限/永久差別是很大的,在思想和心靈安慰

總結:用9槍是橘子(Valve)做成的,不能怪責玩家,
而玩家也是有付出/敗家 金錢的,窮人冇錢都冇辦法,窮人可以玩其他MODE,想玩一般就CS1.6
或者自己開場(禁高科技槍,咁就OK喇~
CSO=階級社會(有錢可以說是大哂,隨非人廢

我知道一定有d人話:我用point槍,佢用點槍.我好難嬴姐

(咁就叫埋D隊友SM D用9槍GE人囉 三個臭皮匠勝過一個諸葛亮 )
[誤](如果都係殺唔到.你咪去買個掛慢慢 殺佢地囉 )

咁人地都話你SM喇 ORZ= =(跟住就三個諸葛亮 VS三個臭皮匠
回復 支持 反對

M4仲\\強
回復 支持 反對

回復 98# caesar007

point 槍/gash 槍一定多過d 9 槍
咁到時咪6 打3 把9 槍
回復 支持 反對