打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [精]理性分析話人用「9」槍D人的心態

如果場名冇禁就真係冇問題
but如果場名禁左而佢用就真係9
回復 支持 反對

回復 69# ken1100a

睇黎online game 對你黎講 公唔公平只系在於用唔用掛 而非用錢問題=.= 得啦 呢個我冇野講~  用唔用9槍同有或冇... 試問聲 冇狗槍 點樣用  其實 對於一D冇買點 冇M4 AK噶人黎講 見到人地用緊M4 AK  某程度上我都覺得距好狗0.0  由始至終我都講緊呢個  金錢問題 亦系我話online game 唔公平噶地方  但你就系都要話用掛~~算啦
回復 支持 反對

回復 70# ken1100a

冇錯 洗討論緊問題 但我認為 返到屋企 對住部電腦 上下論壇 嗒下爹 都要甘認真 做人真系~
回復 支持 反對

其實d人係唔係都話9,我就連玩mg36都試過比人串~老實講,9槍定義係乜先-3-勁就等於9?咁點先係勁-v-根本見倒d金勳/賓果槍就以為特別勁,就話人9,我一把mg36都夠做啦~
回復 支持 反對

回復  ken1100a

睇黎online game 對你黎講 公唔公平只系在於用唔用掛 而非用錢問題=.= 得啦 呢個我冇野講 ...
leoeatcat 發表於 14-8-2012 22:59
頭先你係話.玩得ONLINE GAME 就唔好要求公平.
仲有狗槍同條友狗係2回事.
狗槍係指所需既技術比較少.但又可以輕易殺人既槍
所謂狗槍我都有唔少.
但我都唔會拎黎用係一般到.
因為我覺得太屈唔好玩.
冇買點都有POINT槍同基本槍用.
話說POINT槍絕對比得上M4/AK
例如CT TR既兩把41/SACR/XM8
其實都比得上M4/AK.
仲有.冇錢冇狗槍冇得用咁又點?
E家係講緊有狗槍既人用狗槍.
回復 支持 反對

有時比d冇咩後座力既槍射死真係覺得幾唔抵
回復 支持 反對

有時比d冇咩後座力既槍射死真係覺得幾唔抵
謙b仔 發表於 14-8-2012 23:27

同我玩cso?
回復 支持 反對

做戲?避點避?只有條友射唔射得中.
唔會有避唔避到.
何況MG3穿到場.
避????
仲有對等實力既人渣MP5對MG3都 ...
ken1100a 發表於 14-8-2012 22:10

算啦 雞同鴨講 我講緊 公平問題 你講緊用唔用~由始至終都系回應緊你提及個公平~但你系都要插我用唔用..
回復 支持 反對

近攻唔連射玩咩?點射?
神手一粒爆頭?
MP5一粒爆有甲頭?
MG3就得
ken1100a 發表於 14-8-2012 22:40

冇人叫你一定要近攻架嘛~~~遠D冇咩問題既~~~

其實d人係唔係都話9,我就連玩mg36都試過比人串~老實講,9槍定義係乜先-3-勁就等於9?咁點先係勁-v-根本見 ...
影子使者 發表於 14-8-2012 23:08

俾人殺左就話因為9所以唔俾用,呢D就係胖虎式諗法。
回復 支持 反對

算啦 雞同鴨講 我講緊 公平問題 你講緊用唔用~由始至終都系回應緊你提及個公平~但你系都要插我用唔用.. ...
leoeatcat 發表於 14-8-2012 23:38

一直都講緊公唔公平E個問題.用狗槍會破壞遊戲平衡.
用對大家都會有既武器就唔有咁既事喇
就係實力既比較.
回復 支持 反對