打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [精]理性分析話人用「9」槍D人的心態

嘈嘈下可能會問候番你父母/got5?所以我地玩GAME都要擔心屋企人,同埋呢D就係所謂「正規」佬講既「唔係人唔知」規則。

但係如果用9槍ge人死左.佢地唔洗一秒就會有人衝出去汁把9槍,又話用9槍殺人好「9」? 但自己又汁黎用? 智商矛盾   雖然有錯字,不過個錯字錯得好岩。(?) 總之自己就可以用,人地就唔俾用,呢種就係胖虎病(?)既其中一個徵狀,樂古好多人都會有呢種病。

我知道一定有d人話:我用point槍,佢用點槍.我好難嬴姐
(咁就叫埋D隊友SM D用9槍GE人囉 三個臭皮匠勝過一個諸葛亮 )

家陣我就算1把USP都贏到火神/雷神啦。(當然依家得幾次)
我完全未試過俾人殺之後話人9,都冇認同過9槍呢樣野,因為所謂既「9槍」只係某能力高搞到佢勁。
[誤](如果都係殺唔到.你咪去買個掛慢慢 殺佢地囉 )
係TK屍場入面,我就唔信滿血既用GLOCK都贏唔到得1血既高達/加農/雷神/極速/火神/連狙。

再加上,我之前用雙子都可以1P5。
回復 支持 反對

回復 49# ken1100a

肥料?-,-
回復 支持 反對

回復 51# 可愛肥仔明

我覺得智商矛盾 好正
回復 支持 反對

嘈嘈下可能會問候番你父母/got5?所以我地玩GAME都要擔心屋企人,同埋呢D就係所謂「正規」佬講既「唔係 ...
可愛肥仔明 發表於 14-8-2012 21:55

要講就係平公D既情況講.唔好咁極端.
要比就係滿血既情況比.
回復 支持 反對

回復  ken1100a

肥料?-,-
ho310 發表於 14-8-2012 21:56
我指垃圾.仲有對住高手.都唔會清到場
回復 支持 反對

要講就係平公D既情況講.唔好咁極端.
要比就係滿血既情況比.
ken1100a 發表於 14-8-2012 21:58

OKOK,不過冇人話過1把MP5贏唔到1把MG3,總之玩MP5個個識避就OK。

你地成日話用連狙一定殺到人,咁我射去天空殺唔殺到係我後面既人?
回復 支持 反對

唔錯唔錯, 其實出得把槍預左你用, 唔係咪得物無所有?
回復 支持 反對

唔錯唔錯, 其實出得把槍預左你用, 唔係咪得物無所有?
furball111 發表於 14-8-2012 22:02

咪就係囉,不過D人驚成日俾人殺咪搵藉口禁囉。
回復 支持 反對

回復 55# ken1100a

get唔到你講咩
回復 支持 反對

OKOK,不過冇人話過1把MP5贏唔到1把MG3,總之玩MP5個個識避就OK。

你地成日話用 ...
可愛肥仔明 發表於 14-8-2012 22:01

做戲?避點避?只有條友射唔射得中.
唔會有避唔避到.
何況MG3穿到場.
避????
仲有對等實力既人渣MP5對MG3都唔會贏到.
大家都對住個頭一齊射一槍.(有甲)
邊個死先???
仲有禁9槍唔係驚比人殺.
係為左公平D.
狗槍我都有好幾把.
不過都唔會拎黎打一般.
回復 支持 反對