打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 針對外掛使用會員的版規咨詢

關閉 [複製鏈接]
直接封帳
有d真係明顯外掛
係人都知
大刀切落去囉

你要知外掛佬都唔會上黎開正常post
封幾多個都無影響

...
魔界幻龍 發表於 25-2-2016 06:19

你未明白我想講d乜,就係咁既做法先有問題, 呢到係討論區呀大哥,加上1個樂古.1個討論區,點証明係外掛?單睇賣既野是否掛兵?係咪放大量子彈?定因為官方出停權名單所以認定係外掛?

掛兵 放彈 生意唔係死的,唔係停留係界女時代低價收神弓,高價放神弓,
如果呢個做法係得既, 多的是人成功,

年代唔同,買賣唔再係神弓, 只係產品變左 就係外掛, 唔好咁天真啦

係停權名單入面出現 都有可能係大聲公罵gm所以出現係停權名單啦
回復 支持 反對

NAKUZ 應該提升人流禁止會員公開討論使用外挂, 不是捉外挂因為... 你根本證明唔到佢係GAME入面有無用外挂. 完.
回復 支持 反對

天堂鳥, 由佢啦, 決定果班人 可能連1座城都未有過, 佢地認為比人搶城,拎錢投城 係用緊跑商 咁樣打撃 數都數到幾個版主收子彈啦 有D仲問我平唔平放子彈比佢添 講就講到光環有意義 實在就收子彈 我深信大把人咁認為

呢幾個人鍾意咁玩 咪由佢LO 有D就冇玩巨商, 有D就巨商入面渣到死, 大房都未做過 城池又未有過, 所以咪咁XD
回復 支持 反對

唔知樂古幾時開始變 要做聖人 如果一開始要咁做
港巨時期應該就要咁做啦 眼見樂古人流越來越少 先開始黎做聖人 其實已經作用不大
要做聖人 唔該係港巨時期就應該做
唔好同我講個陣係冇外掛尼樣野
各game網日日係到賣幣/裝 你又唔走去告9佢地 入9佢地罪?
唔通佢地既來源係光明正大得返黎咩 如果你地話係我都冇野好講
我相信尼到某d人都係做緊同佢地相似既野

其實尼家搞咁多都係一開始你地一意獨行on99搞出黎
禁與不禁對遊戲都影響不大 尼家^^

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
Hellkite -50 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

我想講.. 無論你有幾多證據都好 有權判定係咪外掛佬既 只係得官方既電磁記錄先會證明到
如果單睇幾段片/賣既野 如何證明? 樂古邊度黎既權力幫官方公審外掛?
回復 支持 反對

佢既權利就係利用我地咁多年玩家想留係樂古吹下水放下野既權力都想霸佔埋
回復 支持 反對

完全同cctvb一樣自我審查得幾緊要
連人最機本既權利言論自由都冇 都唔知搞個forum出黎做咩
呢個forum比我既感覺完全同"Stanford prison experiment"一樣
回復 支持 反對

成個樂古,我睇唔到有3條以上支持 呢條咁既不知所謂版主加個唔知咩黎既超版主 咁樣一意獨行
不知所謂
回復 支持 反對

成個版既會員都係反對 我唔知點解佢要咁做 係唔係肺到咁
回復 支持 反對

獨斷專行也罷,民主也罷,反正我們無法接受樂古成為外掛交流之地。

如果有人希望,恕不相送

至於禁掛是否可行,困難顯然易見,我們都想集思廣益,如果確實無法有效證明是否外掛,也只能等待官方自行辦事(卻遙遙無期)

我們代表不了多少人,也不見得任何人可以代表所有人。
回復 支持 反對