打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 針對外掛使用會員的版規咨詢

關閉 [複製鏈接]
版主啊,通常記得利益者係會幫手過講野,係好正常。咩賺差價。可以賺到咁多錢。講都冇人信。版主不如咁啦, ...
kiyeungd 發表於 29-2-2016 13:26

既失利益者指的是,你被封過
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有關禁言或禁訪之處分

在未經本人修改前 處分為直接永久禁訪

經修訂後亦為 初犯七天 再犯永久

遊戲裡的規矩你可以不守 但論壇的處分不會消失

而依我記憶 以往已經有人舉報過閣下

亦已有禁言七天的紀錄

請你自重
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

亦已有禁言七天的紀錄?首先我一隻字都冇粗言穢語,你有腦袋嗎?唔好聽尐做得出唔敢認既人告,自己用眼睇啦 ...
kiyeungd 發表於 1-3-2016 03:41 AM

注意事項:
1.如發現有會員違規,歡迎於置頂舉報帖提出
2.如對版規有任何意見,歡迎於置頂意見帖提出
3.如會員帳號被永久禁訪,將永不獲重新開放
4.本區擁有管理權限之管理成員擁有最終決定權

你想挑戰版規嗎?
回復 支持 反對

亦已有禁言七天的紀錄?首先我一隻字都冇粗言穢語,你有腦袋嗎?唔好聽尐做得出唔敢認既人告,自己用眼睇啦 ...
kiyeungd 發表於 1-3-2016 11:41

我之前講過 好多次
記住
本區擁有管理權限之管理成員擁有最終決定權(我唔係)
所以唔好再犯"版規"
岩岩睇完版規 原來嚴重離題都會收到警告

等我講翻幾句 關於針對外掛使用會員的版規咨詢
其實我覺得不如成個交易區 只係可以放廠房同點品(雖然外掛子彈可以係game入面換做點品)<權能除外
個個好似我咁
只係放廠房 咪幾好lo
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4528341
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

討論左6版
現請會員先提供「判定外掛方法」,依舊會有樂點跟BRAVO!作為回報。
我一個都見唔到
個帖重要沉埋去第2頁....
回復 支持 反對

我們一直以往都收到會員的檢舉,聲稱某些會員使用外掛,並且出售使用外掛而得來的副產品而獲利。
我覺得 流出咁多200/225/250兵 呢d副產品太多 捉唔哂 樂古會否有魄力直接關閉交易區?
直接把這些副產品在樂古流出的機會率減至0
回復 支持 反對

我們一直以往都收到會員的檢舉,聲稱某些會員使用外掛,並且出售使用外掛而得來的副產品而獲利。
我覺得 流 ...
林仔 發表於 3-3-2016 19:13

十分之認同 只交易點品 廠之類 還有禁止什麼凶獸套
回復 支持 反對