查看: 9868|回復: 59
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 針對外掛使用會員的版規咨詢

關閉 [複製鏈接]
我們一直以往都收到會員的檢舉,聲稱某些會員使用外掛,並且出售使用外掛而得來的副產品而獲利。

經過一眾巨商版主討論後,終於研究出針對的方法。
但在版規公開前,我們需要考慮判定的方法。

何為外掛?單從肉眼如何判斷?賣大量遊戲幣一定外掛?
所以,請會員集思廣益,提出你們心目中的「判定外掛方法」。

我們會這些方法中訂立條件,只要會員舉報時滿足條件,即可令使用外掛的會員入罪。
但亦事先聲明,由於那些會員會受到很大的制裁,此點會凌駕巨商版規並觸及壇規邊緣,因此條件會相當苛刻。

現請會員先提供「判定外掛方法」,依舊會有樂點跟BRAVO!作為回報。
回復

我已經唔知樂古想比你地搞成點,呢到吹水傾計交易,你而家管埋會員有否開外掛,賣既野是否外掛物品,唔知你地個腦仲想點運用,有時間就諗下點提升下人流仲好啦呀超版,

我唔係幫外掛講說話,要點數記錄我張張過萬放上黎都得,識我舊港巨我課金定外掛唔洗講都知,只係睇唔過你做D野根本係無意思,禁放子彈係咁,而家要人查埋有否會員係隻GAME開外掛,真係得淡笑

同埋你搞清楚呢到交易,大把人收外掛野轉賣,你搞咁多無意思既野真係唔識去諗你諗緊D咩 哂時間哂精神
如果你係好有心搞好巨商呢一版你就真係下載下隻GAME 了解下隻GAME係咩情況先啦呀超版
回復 支持 反對

玩左10幾年巨商都未試過有你呢D做法同管理方式,同過大部分管理者交流過,你咁既做法真係完全唔掂。
回復 支持 反對

交易區 自稱台北城主某會員
代升各國凶套 無想300 250lv兵
都已經係貨真價實外掛玩家
回復 支持 反對

我已經唔知樂古想比你地搞成點,呢到吹水傾計交易,你而家管埋會員有否開外掛,賣既野是否外掛物品,唔知你地個 ...
沖天~ 發表於 25-2-2016 01:03

可能你未見識佢之前既威力.所以你依家先甘嬲0.0
回復 支持 反對

而家既外掛佬 玩左10幾年既老玩家都知離不開幾個,好老實,答埋你,你問我,我都幫你做到,我賺既係差價,升果個就唔係我,咁我難到又被外掛咩,大佬...洗唔洗咁樣做,交易區係做交易,生意一買一賣,我過程點樣得到件貨,重要咩?
樂古一個討論區,要分得那麼細?

回復 支持 反對

如果有人能夠平過官方提供點品(e.g 孫子 120HKD) <<<<<<不過我係唔會買
or 外掛出產既裝備
最好就有埋神獸套 岩哂我d懶人
我係完全唔介意(唔為我 都為nakuz人流著想啦)賣子彈有咩問題姐 賣咪賣lo
樂古唔比賣子彈 對巨商有咩好處
又或者對樂古有咩好處你講黎聽下 等我學下野
光環唔係咁樣戴架
你真係要樂古無外掛會員 就應該關左個交易版佢
我保證咁樣做 一定好過你訂乜鬼方法
陣間ban錯好人就搞笑

左膠都成日講啦
外掛佬都有啊媽生架 打份工姐
不過220兵就真係有d過份
件事都討論左咁耐 除左F版主 重有果個9龍城大房 話要禁之外
重有邊個話要禁
企出黎講
回復 支持 反對

不予置評 咁咁多野做乜 直接關左交易區就算啦
禁賣又係你地一意獨行
尼家解禁又加埋曬d傻9野 咁你唔好7解啦

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
foolruner -50 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

如果有人能夠平過官方提供點品(e.g 孫子 120HKD)
新手勿電 發表於 25-2-2016 02:02

版主內部討論不予公開,你身為版主,應該知曉。

「唔為我 都為nakuz人流著想啦」
你光環也不小吧,光環也不是這麼戴的吧

你又憑甚麼保證你的做法必然無問題?
回復 支持 反對

我已經唔知樂古想比你地搞成點,呢到吹水傾計交易,你而家管埋會員有否開外掛,賣既野是否外掛物品,唔知你地個 ...
沖天~ 發表於 25-2-2016 01:03

LIKE .呢句
你做D野根本係無意思,禁放子彈係咁,而家要人查埋有否會員係隻GAME開外掛,真係得淡笑.
真係正

我而家無玩巨商但見到NAKUZ 禁子彈真係笑到飛起....
回復 支持 反對