打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 針對外掛使用會員的版規咨詢

關閉 [複製鏈接]
回應幾點

我們並未設立有關版規,只是有一個構思,但是每個人判定外掛的定義也未必相同,因此設置咨詢
我 ...
Hellkite 發表於 26-2-2016 13:25

我提議直接把交易版關掉
外掛錢>在遊戲裡換點品再放
一樣可以洗黑錢
所以根本沒法阻止外掛
回復 支持 反對

我提議直接把交易版關掉
一樣可以洗黑錢
所以根本沒法阻止外掛 ...
新手勿電 發表於 26-2-2016 13:51

同意 咁樣樂古可以大幅度減少黑錢/外掛兵/裝既流通至少係樂古呢度做到呢點
回復 支持 反對

我提議直接把交易版關掉
一樣可以洗黑錢
所以根本沒法阻止外掛 ...
新手勿電 發表於 26-2-2016 13:51

我們不會好的壞的一齊禁,同樣要維護部分正常交易的權益
回復 支持 反對

咩我們 得你地2個..唔好講到咁偉大

仲有呀超版你呢個構思 ,

我地,係我地成班會員覺得好有問題呀,
你要我地服你,你夠膽整個投票出黎
你整個投票出黎LO,最公平,唔洗咁多嘈,
你冇玩巨商係個討論區判定外掛?
你搞清楚呢個係討論區,唔係普雷威官網, 係到開帳號做會員買賣交易,你搞到又要打撃外掛
你點解唔封埋成個交易區呀,最有效喎 思想單純 入世未深
回復 支持 反對

冇玩巨商既人 你講乜野打撃外掛,咁偉大,熱愛巨商你知係咩?
巨商成個運作你又知唔知係點?你咩都唔知,只係聽個F版主係到吹,吹到成個版都好僧你地2個

係,我忘記一點,你有玩過巨商,不過係好多年之前既事,果陣好似冇咩外掛,但你收既子彈都係X信,易道等等,你唔好而家係到講到咁偉大,講外掛,當年種下既根,你1樣有份,呢D唔係叫同化,係你要懂得接受社會,賣子彈交易區一買一賣係何等公平,唔好講到外掛接手左交易區。

你之後會強權講聲,不歡迎可以走,再唔係將我禁言,你的作風,我明白。
回復 支持 反對

咩我們 得你地2個..唔好講到咁偉大

仲有呀超版你呢個構思 ,

我地,係我地成班會員覺得好有問題呀,
你要 ...
沖天~ 發表於 26-2-2016 17:41

外掛是多帳專家,且巨商有大量潛水玩家,除非有效阻截外掛多帳和呼喚所有玩過巨商的玩家,否則不會投票

關於是否封閉整個交易區,已回應過的問題不予回應。
回復 支持 反對

冇玩巨商既人 你講乜野打撃外掛,咁偉大,熱愛巨商你知係咩?
巨商成個運作你又知唔知係點?你咩都唔知,只 ...
沖天~ 發表於 26-2-2016 17:44

你可以以沒有玩巨商來攻擊我們,我們不會辯駁

但如果你認為我們有甚麼不清楚,而導致版規有問題者,請提出。否則,此原因不成立

外掛成因,與是否需要反外掛是兩回事,與此事無關,請搞清楚邏輯
否則,按你邏輯,諾貝爾和平獎不應成立。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

計我話,版主咁嚴,我連外街都冇用,收人,收資助。佢都覺得我係用卦。洗鬼問人咩。直BAN。(另外明明用話 ...
kiyeungd 發表於 27-2-2016 00:04

外掛一條,非單針對使用。
回復 支持 反對

9唔搭八
講緊樂古投票你就講外掛是多帳專家 且巨商有大量潛水玩家

你理解好有問題

不過唔緊要 我做到我想做既野, 你之後再講幾多挽回面子既野我都無所謂,我既目的達到, 交易區開返我做到我既交易,

其他就由你地自已慢慢玩, 你娛樂完我了。
回復 支持 反對